subota, 30. ožujka 2013.

Drugi mačići

Slijedeći dan naručila sam nove perlice, opet nekih cca 100 kn. Ovaj put odlučila sam se za staklene perlice promjera 10 mm, onako biserne u zelenim nijansama. Slijedeći sve neke upute ispod sličica s perlicama naručila sam i neki konac, te kopču, a sve onako „na oko“, kao moglo bi odgovarati.

I ovaj put pošiljka je došla nakon dva dana i bila sličan promašaj. Perlice su ovaj put i veličinom i bojom odgovarale, ali ono na što se one nižu definitivno nije konac koji sam ja naručila.

Nedajući se obeshrabriti ipak sam složila narukvicu, nekako pričvrstila kopču i kad bih objavila njenu sliku vjerojatno bi se nekome i svidjela jer boje su zaista prekrasne, ali perlice na tom koncu nisu čvrste. Između tih većih perlica ubacivala sam i one toho perlice srebrene i jedan zelenkasti privjesak djeteline koji sam imala u ormaru. Drugi mačić također nije bio uspješan, ali neću ga baciti jer će mi vazda biti uspomena na ove moje pokušaje.

1 komentar:

  1. KREDIT PONUDA / svoj ​​poslovni plan

    Pozdrav.

    Mi smo spremni financirati svoj ​​projekt. Nudimo fleksibilne financijske pakete
    za razne projekte polaganjem uobičajene i formalne procedure. Mi smo spremni osigurati financiranje za do 5 milijuna USD i iznad, ovisno o prirodi posla. Trenutno smo u pružanju sredstava. Željeli bismo da nam pružiti sveobuhvatan poslovni plan za naš tim ulaganja stručnog pregleda.

    * Business Start-up
    * Poslovni Stjecanje
    * Širenje poslovanja
    * Komercijalne nekretnine za kupnju
    * Izvršenja ugovora, itd

    Također, daju se male količine kredita za pojedince, kao dobro.

    KREDIT MOGU:. * 18 godina i iznad * Bilo koji način identifikacije. Vi ćete biti kontaktirani u roku od 24 - 72 sata s uvjetima kredita i uvjete čim detalji su primili i provjerene. Kontaktirajte nas još danas
    Nemojte odgovarati na nas na ovaj e-mail, (analin.valdez@outlook.com) ako su potrebna za naše
    investicijski objekt za daljnju raspravu.

    email_analin.valdez@outlook.com
    Lijep pozdrav,
    ANALIN VALDEZ ULAGANJA

    OdgovoriIzbriši