subota, 30. ožujka 2013.

Treća sreća

Da ne bih svaka tri dana naručivala nove perlice i redala promašaje odlučila sam ipak neko vrijeme posvetiti samo proučavanju raznih stranica i blogova o nakitu, gledati videe na Youtube-u  i istraživati. Naišla sam na brojne inozemne stranice koje prodavaju repromaterijal za izradu nakita, a posebno mi se svidjela jedna engleska stranica koja osim bogatog on-line kataloga ima i rubriku „inspirations“ sa sličicama nakita koji se može izraditi, uputama kako se taj nakit radi i popis potrebnog materijala , a sve prema broju artikla u njihovom on-line katalogu. Dakle, to je bio pun pogodak. Sve na jednom mjestu.

 

1 komentar:

 1. KREDIT PONUDA / svoj ​​poslovni plan

  Pozdrav.

  Mi smo spremni financirati svoj ​​projekt. Nudimo fleksibilne financijske pakete
  za razne projekte polaganjem uobičajene i formalne procedure. Mi smo spremni osigurati financiranje za do 5 milijuna USD i iznad, ovisno o prirodi posla. Trenutno smo u pružanju sredstava. Željeli bismo da nam pružiti sveobuhvatan poslovni plan za naš tim ulaganja stručnog pregleda.

  * Business Start-up
  * Poslovni Stjecanje
  * Širenje poslovanja
  * Komercijalne nekretnine za kupnju
  * Izvršenja ugovora, itd

  Također, daju se male količine kredita za pojedince, kao dobro.

  KREDIT MOGU:. * 18 godina i iznad * Bilo koji način identifikacije. Vi ćete biti kontaktirani u roku od 24 - 72 sata s uvjetima kredita i uvjete čim detalji su primili i provjerene. Kontaktirajte nas još danas
  Nemojte odgovarati na nas na ovaj e-mail, (analin.valdez@outlook.com) ako su potrebna za naše
  investicijski objekt za daljnju raspravu.

  email_analin.valdez@outlook.com
  Lijep pozdrav,
  ANALIN VALDEZ ULAGANJA

  OdgovoriIzbriši