subota, 30. ožujka 2013.

Sada nešto znam

Proučavanju sam pristupila zaista temeljito. Uzela sam zadaću i zapisivala milimetre, centimetre, promjere perlica, tipove niti i konaca za pravljenje narukvica. Naravno cijelo vrijeme je uz mene bio i rječnik jer sve te nazive materijala i neke stručnije nazive ne znam ni na hrvatski , a kamoli na engleski. U tih nekoliko dana odlučila sam i da će prve moje kreacije biti narukvice i to Shamballa narukvice. Pregledala sam sigurnih 50-ak videa o izradi tih narukvica i u glavi memoriral svaki pokret, baš svaki i bila sam sigurna kad naručim materijal , nema greške. Ja ovo mogu – definitivno!

1 komentar:

 1. KREDIT PONUDA / svoj ​​poslovni plan

  Pozdrav.

  Mi smo spremni financirati svoj ​​projekt. Nudimo fleksibilne financijske pakete
  za razne projekte polaganjem uobičajene i formalne procedure. Mi smo spremni osigurati financiranje za do 5 milijuna USD i iznad, ovisno o prirodi posla. Trenutno smo u pružanju sredstava. Željeli bismo da nam pružiti sveobuhvatan poslovni plan za naš tim ulaganja stručnog pregleda.

  * Business Start-up
  * Poslovni Stjecanje
  * Širenje poslovanja
  * Komercijalne nekretnine za kupnju
  * Izvršenja ugovora, itd

  Također, daju se male količine kredita za pojedince, kao dobro.

  KREDIT MOGU:. * 18 godina i iznad * Bilo koji način identifikacije. Vi ćete biti kontaktirani u roku od 24 - 72 sata s uvjetima kredita i uvjete čim detalji su primili i provjerene. Kontaktirajte nas još danas
  Nemojte odgovarati na nas na ovaj e-mail, (analin.valdez@outlook.com) ako su potrebna za naše
  investicijski objekt za daljnju raspravu.

  email_analin.valdez@outlook.com
  Lijep pozdrav,
  ANALIN VALDEZ ULAGANJA

  OdgovoriIzbriši