subota, 30. ožujka 2013.

Prvi post

Još kao cura plela sam dječje džempere i sama zarađivala džeparac, pa sam promislila kako bih možda to mogla ponovo raditi.

Međutim, tu se pojavila prva prepreka jer mašina za pletenje (novih) nigdje nema za kupiti. Očito je to posao koji više nije u modi, nije interesantan ili tko zna što.

Počela sam razmišljati što je to drugo kreativno, ne preskupo za uložiti (jer je to za sada hobi).

Izdrada nakita – to je to.

E, sad kad sam odlučila krenuti s izradom nakita i kako sam o svemu tome malo tražila informacije na internetu, shvatila sam da kako bih promovirala taj svoj nakit, neophodno je početi sa pisanjem bloga. Istini za volju, nisam talent za pisanje (kao moj muž) ali pokušat ću svoja iskustva opisati što bolje mogu, objavljivati sličice tih svojih uradaka, pa možda vam se i svidi.

1 komentar:

 1. KREDIT PONUDA / svoj ​​poslovni plan

  Pozdrav.

  Mi smo spremni financirati svoj ​​projekt. Nudimo fleksibilne financijske pakete
  za razne projekte polaganjem uobičajene i formalne procedure. Mi smo spremni osigurati financiranje za do 5 milijuna USD i iznad, ovisno o prirodi posla. Trenutno smo u pružanju sredstava. Željeli bismo da nam pružiti sveobuhvatan poslovni plan za naš tim ulaganja stručnog pregleda.

  * Business Start-up
  * Poslovni Stjecanje
  * Širenje poslovanja
  * Komercijalne nekretnine za kupnju
  * Izvršenja ugovora, itd

  Također, daju se male količine kredita za pojedince, kao dobro.

  KREDIT MOGU:. * 18 godina i iznad * Bilo koji način identifikacije. Vi ćete biti kontaktirani u roku od 24 - 72 sata s uvjetima kredita i uvjete čim detalji su primili i provjerene. Kontaktirajte nas još danas
  Nemojte odgovarati na nas na ovaj e-mail, (analin.valdez@outlook.com) ako su potrebna za naše
  investicijski objekt za daljnju raspravu.

  email_analin.valdez@outlook.com
  Lijep pozdrav,
  ANALIN VALDEZ ULAGANJA

  OdgovoriIzbriši