subota, 30. ožujka 2013.

Prvi mačići

Nakon dva dana poštar je donio malu pošiljkicu. Toho perlice 11/1. Odmah sam posumnjala  da je ovo bio krivi izbor. Perlice 11/1 su toliko sitne, a inače nosim naočale za čitanje „na blizu“. Prilikom narudžbe mislila sam da su to veće perlice, jer bilo je 8/1, 6/1 i 4/1. Pretpostavljala sam što je veći broj rupica u perlici je veća. Bila sam u krivu. Budući da sam poprilično uporna osoba koja ne odustaje pokrenula sam na Youtube video za rad sa tim malim perlicama peyotte tehnikom. Pokušala sam napraviti neko srce iz „Unikata“, jednom, drugi put, treći put i nakon toga zaključila da je ovo preteška tehnika za početnika. Na kraju je ipak završilo s onim prvi mačići se u more bacaju. Perlice naravno nisam bacila jer pokušat ću ponovo kad steknem iskustvo u rukama.

 

1 komentar:

  1. KREDIT PONUDA / svoj ​​poslovni plan

    Pozdrav.

    Mi smo spremni financirati svoj ​​projekt. Nudimo fleksibilne financijske pakete
    za razne projekte polaganjem uobičajene i formalne procedure. Mi smo spremni osigurati financiranje za do 5 milijuna USD i iznad, ovisno o prirodi posla. Trenutno smo u pružanju sredstava. Željeli bismo da nam pružiti sveobuhvatan poslovni plan za naš tim ulaganja stručnog pregleda.

    * Business Start-up
    * Poslovni Stjecanje
    * Širenje poslovanja
    * Komercijalne nekretnine za kupnju
    * Izvršenja ugovora, itd

    Također, daju se male količine kredita za pojedince, kao dobro.

    KREDIT MOGU:. * 18 godina i iznad * Bilo koji način identifikacije. Vi ćete biti kontaktirani u roku od 24 - 72 sata s uvjetima kredita i uvjete čim detalji su primili i provjerene. Kontaktirajte nas još danas
    Nemojte odgovarati na nas na ovaj e-mail, (analin.valdez@outlook.com) ako su potrebna za naše
    investicijski objekt za daljnju raspravu.

    email_analin.valdez@outlook.com
    Lijep pozdrav,
    ANALIN VALDEZ ULAGANJA

    OdgovoriIzbriši