nedjelja, 19. svibnja 2013.

Vikend za 5

Sad ću vam puna oduševljenja i pozitivne energije napisati kako nam je bilo u Splitu, a poantu već možete shvatiti iz naslova. Dakle, u petak iza posla pošli smo s prijateljima u Split. Krenuli po pljusku i došli u Split u potpuno vedro predvečerje. Odmah nakon što smo ostavili stvari u hotelu pošli smo u pivnicu hotela Lav na večericu. U pivnici nije bilo baš puno ljudi, ali nama je uz dvije boce Pošipa Toreta 2011. raspoloženje bilo fenomenalno. Hrana koju smo jeli bila je pravi festival za naša nepca (lignji na žaru, njoke od hobotnice, pancete, boba i ovčjeg sira, pasta s vongolama i na kraju nekoliko vrsta sireva uz vino). Mjesta za desert zaista nije ostalo. Iza večere smo pošli u The Legends bar na Bačvicama gdje se održavao party "Lude 80-te". Nama je bilo odlično i baš smo se isplesali iako posjećenost i nije bila neka. 
photo by Gianni Frasca
 
Ujutro smo iza doručka krenuli u shopping pohod. Ono što mi je bilo najvažnije završilo je neslavno, ali ostatak dana je to nadoknadio. Budući da mi nije cilj o ikome pisati bilo što negativno ime firme neću spomenuti, ali sam shvatila da mi je ipak bolje nastaviti repromaterijal naručivati on-line u inozemstvu nego se oslanjati na to da je bolje kupovati ono što vidiš svojim očima. Svratili smo u tu firmu i sve ono što sam vidjela bilo je totalno bez veze, a prodavačica nam je dopustila da brzinski obavimo pregled asortimana (to brzinski nam je tri puta naglasila) jer da oni imaju maloprodaju samo on-line.
Čak mi nije znala ni predložiti koji konac koristiti za vrstu narukvice koju sam joj pokazala. Svakako od kupnje repromaterijala nije bilo ništa.
Krenuli smo u centar da osjetimo onaj splitski šušur, popijemo kafu i prošetamo malo po butigama.
Tada se dogodio onaj ključni momenat ovog izleta. Svratili smo u Guess u Marmontovoj ulici i kupila sam do sad meni najljepšu bursu ikad. Ljubazna prodavačica uputila nas je da pođemo kupiti Story na kiosk i iskoristimo kupon sa 30% popusta što smo i učinili. Inače, ljubaznost prodavačica u svim butigama je za svaku pohvalu.
photo by Gianni Frasca

photo by Gianni Frasca

 
Pa je još pala i jedna bluzica u Zare uz ovu bursu, a narukvicu imam iz svoje kolekcije ...

 

 
 
 
 
 

Broj komentara: 19:

 1. Carice moja :-)

  Kristina

  OdgovoriIzbriši
 2. Beautiful picture dear, thanks for the comment!

  OdgovoriIzbriši
 3. Thanx for your lovely comment! Im following you now on bloglovin and like your page on fb! Hope you do the same
  http://outfitandabit.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. The bag is love! Looks yummy--eye candy indeed. :)
  Do you want us to follow each other? Let me know!

  xx, Mela
  www.wearismela.com

  P.S. You might want to join my Oasap Giveaway: http://www.wearismela.com/2013/05/oasapcom-x-wearismelacom-giveaway.html

  OdgovoriIzbriši
 5. Hey,
  great post and nice bag.
  Thanks for your comment and yes, let's follow each other on Bloglovin. I followed you, do the same!
  Love
  Tabea

  http://wolkedrei.blogspot.de/

  OdgovoriIzbriši
 6. Your bag is amazing!!! Nice blog, would you like to follow each other? <3

  memoiresdecouture

  OdgovoriIzbriši